Noul Duster, testat de români

Noul model Duster, produs la Uzina Dacia de la Mioveni, a fost testat în premieră de jurnaliștii români, joi, pe șoselele din sudul Greciei.

Prima zi de drive-test s-a desfășurat pe un traseu de aproximativ 145 de kilometri, într-o zonă situată la sud-est de Atena.

Jurnaliștii au avut de ales între un model pe benzină cu motor de 125 CP și cutie de viteze manuală și un model diesel de 110 CP și cutie de viteze automată. 

Pentru a descoperi cum se comportă mașinile în diferite situații, traseul a inclus diverse sectoare de drum, de la autostradă până la șosele de munte, existând chiar și porțiuni de drum neasfaltat.

Potrivit Agerpres, testele vor continua vineri, pe trasee care au între 116 și 207 kilometri lungime. Programul va cuprinde și teste de 15 minute într-un poligon amenajat în incinta unei cariere, cu modelul Duster Prestige 4X4 diesel dCi 110 CP.

[citeste si]

În ceea ce privește oferta diesel, modelul propune blocul dCi 90 CP în versiunea 4X2 și dCi 110 CP în versiunile 4X2 și 4X4, combinate cu o cutie de viteze manuală. Motorul dCi 110 CP (în cazul versiunii 4X2) poate fi echipat cu cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel