NOUL COD FISCAL. Klaus Iohannis ar putea discuta cu Eugen Teodorovici

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, l-a abordat pe Klaus Iohannis la ceremonia de investire a lui Iulian Matache, la Ministerul Transporturilor.

Potrivit Realitatea TV, ministrul Finanțelor l-a întrebat pe președinte când ar putea discuta despre noul Cod Fiscal. Klaus Iohannis i-ar fi spus acesta că ar putea purta o discuție în această după-amiază. În schimb, RTv și Antena 3 citează discuții cu ministrul Teodorovici, care spune că nu a găsit înțelegere la președinte pentru o discuție pe tema Codului. ”Nu am găsit deschidere, din păcate, nici astăzi. După cum stau lucrurile astăzi şi ce am văzut eu astăzi, probabil a fost o evitare elegantă a unui discuţii cu mine privind Codul Fiscal. Probabil decizia este deja luată. (...) Probabil președintele retrimite codul în Parlament”, a spus Teodorovici la RTV.

CITEȘTE ȘI: Bătaie în PNL pe Codul fiscal. Replici acide

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la BNR, că încă analizează noul Codul Fiscal pentru a vedea dacă acesta trebuie promulgat, el adăugând că simpla scădere a taxelor nu garantează creşterea economică şi că România nu îşi poate permite "experimente economice" în acest moment.

La rându său, Victor Ponta s-a declarat uimit de declarațiile lui Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel