Nouă ȘEDINȚĂ în biroul lui Ciolacu. Liderii PSD care participă

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

În biroul lui Marcel Ciolacu se desfășoară o ședință informală, la momentul transmiterii acestei știri, la care iau parte Lia Olguța Vasilescu, Gabriela Firea și Paul Stănescu. Este prima ședință a liderilor social-democrați după ședința CEx de marți seară și a schimbării conducerii partidului.

La momentul transmiterii acestei știri, au fost văzuți intrând în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, social-democrații Lia Olguța Vasilescu, Gabriela Firea și Paul Stănescu. Este posibil ca la ședință să se afle și alți membri ai PSD, potrivit Mediafax. Viorica Dăncilă a anunțat, marți noapte, că și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD. Ea a precizat că nu e un moment de slăbiciune, ci este un gest de demnitate făcut pentru partid.

Odată cu Viorica Dăncilă, și Eugen Teodorovici și Mihai Fifor au demisionat din funcțiile de conducere ale PSD. Demisiile au venit în contextul presiunilor social-democraților, nemulțumiți de rezultatele partidului la alegerile prezidențiale.

Marcel Ciolacu va prelua interima șefia PSD, iar Paul Stănescu va fi interimar în poziția de secretar general al partidului. Au fost deciși și alți opt vicepreșdinți regionali. Congresul va fi organizat într-o lună și jumătate, a declarat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1.
Eugen Teodorovici rămâne simplu membru al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel