EXCLUSIV  NOUĂ plângere pe numele lui Daniel Zamfir. ”Este disperat”. Război total

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, a povestit, pentru DC News, la ce nivel a ajuns conflictul cu senatorul PNL Florin Cîțu pe tema presupusei manipulări a ROBOR-ului. 

"Cîțu mi-a făcut patru plângeri până acum, chiar și Uniunii Europene. Acest lucru arată o stare de disperare maximă. Prima dată, m-a pârât lui Guy Verhofstadt (n.r. președintele grupului ALDE din Parlamentul European) că violez, rețineți, violez tratatul de aderare al României la UE și că cer Băncii Centrale să reducă dobânda. Apoi a făcut plângere la Biroul Permanent al Senatului să mă sancționeze pentru că am îndrăznit să îl chem pe Mugur Isărescu la comisie. Acum îmi face două plângeri la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în legătură cu, aici este durerea cea mare a lui, corespondența care apare în investigația Consiliului Concurenței în care Florin Cîțu apare ca principal instigator la aranjarea ROBOR-ului", a declarat Daniel Zamfir pentru DC News. 

Mari suspiciuni

”Au apărut în spațiu public acele emailuri în care domnul Cîțu îi îndemna pe ceilalți să aranjeze ROBOR-ul, spunând foarte clar că acesta este o înțelegere între bănci, iar BNR nu are de ce să se bage în chestiunea respectivă pentru că lucrurile sunt avansate. Biroul Permenent al Senatului a fost de acord ca noi să facem o anchetă la Consiliul Concurenței să vedem modul în care s-a închis acea investigație. Avem mari suspiciuni asupra felului în care s-a închis. În situația în care vom merge să aflăm adevărul, domnul Cîțu, ca principal aranjor al ROBOR-ului, este disperat", a adăugat Daniel Zamfir, senator ALDE.

VEZI ȘI:

Daniel Zamfir: L-am simțit foarte agitat. Nu am nici cea mai mică îndoială că…

PSD, atac la Orban: Gândiți-vă doar ce s-ar întâmpla dacă...


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel