NOUĂ funcție pentru un vicepreședinte PSD

După ce a fost votat pentru funcția de vicepreședinte PSD, ministrul Ionuț Vulpescu a mai primit o funcție.

Ionuț Vulpescu a fost reales președinte al Comisiei pentru cultură, educaţie şi afaceri sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre.

(w670)

"Astăzi am fost reales, pentru un nou mandat de doi ani, președinte al Comisiei pentru cultură, educaţie şi afaceri sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre, a cărei reuniune are loc zilele acestea la Tirana. Mă onorează încrederea colegilor mei din cele douăsprezece state membre ale APCEMN. Este o organizație importantă de cooperare regională, în organizarea și funcționarea căreia România a jucat un rol determinant, și căreia îi acordăm atenția meritată", a transmis Ionuț Vulpescu.

[citeste si]

"Pe ordinea de zi figurează, printre altele, dezbaterea și adoptarea unui proiect de raport și a unei rezoluții cu tema „Combaterea traficului ilicit al patrimoniului cultural în regiunea Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN)", un fenomen care afectează și țara noastră și împotriva căruia, din fericire, în ultima perioadă am obținut succese notabile", a mai scris Ministrul Culturii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel