EXCLUSIV  Nou protest împotriva abuzurilor. Daniel Zamfir: Ei m-au îndemnat să facem

Daniel Zamfir a explicat, într-un interviu acordat DC News, de ce nu a fost prezent la mitingul PSD împotriva abuzurilor.

"Nu am fost la mitingul împotriva abuzurilor pentru că am văzut că acel miting a fost organizat în special pentru abuzurile din justiție. Și în perioada în care eram în PNL am condamnat abuzurile din justiție, acesta a fost și unul dintre lucrurile pentru care mi s-a spus că am deviat de la linia partidului. Absența mea de acolo (n.r. mitingul PSD) nu înseamnă că nu sunt de acord cu chestiunea asta. Pur și simplu, sfătuit de grupul meu de susținători, de prieteni - care suntem împotriva abuzurilor financiare, bancare și nebancare -, am decis să nu amestecăm lucrurile. Ei m-au îndemnat să facem noi, cei care suntem împotriva abuzurilor din sistemul bancar și nebancar, să facem o acțiune de protest în perioada următoare", a declarat, la DC News, Daniel Zamfir, care recent a părăsit PNL pentru ALDE.

Discursuri la mitingul din iunie

La mitingul împotriva abuzurilor, cei prezenți au fluturat steagul României şi al Uniunii Europene, fiind împărţiţi pe grupuri din fiecare judeţ. Manifestanţii au avut pancarte cu mesaje precum "Vrem Guvernul României, nu Guvernul meu", "Prosperitate, nu securitate!". Pe lângă Liviu Dragnea, de pe scena pe care a fost afişat mesajul "Jos statul paralel" pe un ecran uriaş au susţinut discursuri premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Senatului şi al ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, primarul general al capitalei, Gabriela Firea, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, deputatul Liviu Pleşoianu, liderul sindical Matei Brătianu şi Mariana Rarinca.

Răspunsul, mai jos:

Interviul complet aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel