NOU PARTID pe scena politică. Alex Coita, despre LEGĂTURA cu Donald Trump: Nu are misiuni ascunse

Alex Coita a dat cărțile pe față, după anunțul că pregătește un nou proiect politic. 

”Mâine, de la ora 20, va avea loc momentul de lansare a noului partid, în direct pe Facebook. Fără să vă dau acum mai multe detalii, pot să vă spun că partidul pe care îl lansăm mâine este un proiect radical de centru, orientat spre Vest, care luptă pentru toți românii.” a scris Alex Coita, pe Facebook. 

Politicianul a explicat că ”nu există nicio legătură oficială între partidul pe care îl vom lansa și Partidul Republican al lui Donald Trump”, adăugând că ”alături de noi sunt mulți români din diaspora de peste Ocean, susținători ai Republicanilor americani”.

”Partidul pe care îl lansăm mâine nu este controlat din exterior, nu are misiuni ascunse și nici nu este o remorcă a unei alte formațiuni. Ne adresăm tuturor românilor, indiferent dacă sunt simpatizanți de stânga sau de dreapta. Considerăm că o mare parte dintre cetățeni nu se simt reprezentați politic azi și au nevoie de o Alternativă. Nu suntem în război cu nimeni, dar suntem în luptă cu metehnele marilor partide, mai noi sau mai vechi, cu ipocrizia, superficialitatea și lipsa de soluții din toate partidele.” a continuat politicianul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel