EXCLUSIV  Nou ministru al Educației. Ecaterina Andronescu, precizări despre decizie

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a explicat, pentru DC News, de ce nu a preluat momentan funcția de ministru al Educației și când ar putea exista o nouă discuție despre acest lucru. 

Ecaterina Andronescu a zis că nu a dorit să obțină funcția de ministru prin scrisoarea adresată lui Liviu Dragnea, dar că era normal să fie luată în seamă având în vedere activitatea sa în partid de până acum. "Niciodată nu voi vinde pielea ursului din grădină. Când voi ajunge acolo, voi lua o decizie. Scrisoarea mea a fost scrisă cu mult bun simț și cu o anumită disperare, sincer vă mărturisesc. Am muncit și eu în partidul asta atâția ani. Am avut două discuții cu domnul Dragnea inclusiv pe această temă, a educației", ne-a spus senatorul. 

"Nu am declarat că aș fi disperată. Nu caut funcții"

Întrebată de ce, în condițiile în care Liviu Dragnea i-a propus să fie ministru al Educației, această invitație nu s-a concretizat, Ecaterina Andronescu ne-a spus că postul se va completa după remanierea anunțată. "Eu cred că nu era cazul să se concretizeze, pentru că dacă se va face o remaniere guvernamentale despre care se vorbește, probabil că atunci se vor completa și cele două locuri vacante în acest moment și la cercetare, și la educație. Nu am declarat că aș fi disperată după această funcție, ci am spus, la modul general, că niciodată nu m-am dat în lături de la ceea ce trebuie făcut și dacă sunt în stare și pot, am căutat să fac și nu am căutat funcții."     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel