Nou lider la PNL București. Cristian Bodea, reacție vehementă

Senatorul Cristian Bodea nu apreciază deloc intenția PNL de a aduce la conducerea organizației București o persoană din exteriorul partidului.  

Potrivit unor surse citate de România TV, liberalii iau în calcul să aducă la conducerea PNL București pe avocatul Gheorghe Piperea.

Citește și: PNL, variantă surpriză pentru șefia la București

Cristian Bodea susține însă că i se pare "puțin hazardat" faptul că PNL ar intenționa să-l aducă pe avocatul Gheorghe Piperea la șefia PNL București. "Observ această tendință: aducem alți oameni.  Adică PNL București e egal cu zero și trebuie aduși alți oameni care să îi conducă. Noi nu mai avem resurse?  Am ajuns ca o echipă de fotbal fără jucători, trebuie să aducem negri de afară ca să câștigăm?", a mai spus, miercuri, prin telefon, la România TV senatorul.

Întrebat dacă este un semn de disperare din partea PNL în încercarea de a convinge în fața electoratului cu oameni noi, Cristian Bodea a replicat dur: "PNL București a fost, de când a venit Iohannis, pe mâna lui Athanasiu, a lui Predoiu, a Ancăi Boagiu și cine o mai fi trecut pe acolo. Atât timp cât îl pun Piperea așa de bunică pentru pensie în geam și ei vor conduce în continuare, care va fi marea schimbare?", a adăugat Cristian Bodea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel