NOU Guvern. Tăriceanu a bătut palma cu Orban. Daniel Zamfir: Predat total cu arme și bagaje

Daniel Zamfir, senator ALDE, a reacționat dur după ce Tăriceanu a bătut palma cu Orban privind noul Guvern.

”DANS MURDAR. DE LA FUZIUNEA CU PONTA LA FUZIUNEA CU ORBAN.


Cele 12 condiții pe care-cică- le-ar fi pus ALDE, au rămas trei:


1. Guvern minoritar PNL


2. Menținerea cotei unice


3. Modificari la legile justiției să se facă doar prin dezbatere parlamentară.


Grele condiții, asa-i?


Și mai e ceva: Nu numai că "nefrecventabiul și șomer politic", până mai ieri, a devenit brusc bun de prim ministru, dar si cel mai "nociv" presedinte pe care l-a avut Romania până acum, e chiar bun și duce tara spre normalitate.


P.S.Apropo: L-a mai auzit careva pe Tăriceanu sa zică ceva de Iohannis? Predat total cu arme și bagaje”, a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

12 condiții

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marţi, după cea de a două rundă de negocieri cu premierul desemnat, că va merge în Biroul Politic Executiv al partidului unde va susţine să se dea votul în favoarea învestiturii Guvernului PNL.

"Am discutat şi astăzi am finalizat, erau mici retuşuri pe care a trebuit să le facem. Concluzia ca atare este că împreună cu colegii mei ne vom prezenta în zilele următoare în faţa Biroului Politic Executiv al ALDE unde vom susţine ca Biroul să dea votul în favoarea învestiturii domnului Orban în fruntea viitorului Guvern", a precizat Tăriceanu.

El a adăugat că se va semna şi un acord scris privind susţinerea învestirii Guvernului PNL, Tăriceanu arătând că s-a căzut de acord asupra tuturor celor 12 condiţii pe care le-a prezentat la întâlnirea precedentă cu prim-ministrul desemnat.

La moțiunea de cenzură din iunie 2019, Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, spunea despre Ludovic Orban:

"Stau şi mă gândesc cum ar arăta un Guvern, dacă această moţiune ar trece. Ar fi un Guvern mozaic condus de un şomer politic? Mă refer la domnul Orban, evident. Cred că în cartea lui de muncă scrie ori activist politic, ori agitator politic. Nu știu care îi place mai mult. În loc ca un partid să aibă în fruntea lui un om care să aibă profesorii liberale... să aibă un șomer?!(...) Am auzit că vă certaţi rău acum ca şi cum aţi fi după o înfrângere, nicidecum după o victorie. Acest Guvern ar fi completat de oameni precum Cioloș, Barna sau chiar Raluca Turcan".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel