EXCLUSIV  Nou ambasador al SUA la Bucureşti. Tăriceanu a aflat TOT despre acesta

Mihai Ciobanu / 11 apr 2019 / 14:14 Salveaza PDF Comentarii
Steag SUA
Descriere foto: Steag SUA

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului României, a declarat, în cadrul unui interviu acordat DC News, că a aflat, în vizita făcută zilele trecute în Statele Unite, noutăţi despre instalarea unui nou ambasador al SUA la Bucureşti în persoana lui Adrian Zuckerman. 

"Am aflat că probabil în două luni cu aproximaţie ar urma să sosească noul ambasador. Nu ştiu dacă va veni în două luni, dar în acest intervan ar trebui să aibă loc audierea sa în Senatul Statelor Unite", a declarat Tăriceanu. "Cred că o primenire e utilă pentru a da un nou suflu acestei relaţii bilaterale cu America. Mi-aş dori să o văd căpătând alte valenţe", a subliniat Tăriceanu. 

Cine este Adrian Zuckerman

 

Adrian Zuckerman a fost admis în baroul din New York în anul 1984, în prezent fiind partener al firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior, Adrian Zuckerman a deţinut funcţia de judecător în cadrul Real Estate Board. Zuckerman este implicat şi în activităţi filantropice dedicate copiilor defavorizaţi de soartă. Adrian Zuckerman a emigrat din România în Statele Unite la vârsta de zece ani, fiind fluent în limba română. Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a anunţat înlocuirea ambasadorului SUA la Bucureşti, Hans Klemm, adăugând doar că persoana care îl va înlocui vorbeşte limba română. Zuckerman a absolvit New York Law School (1983) şi Massachusetts Institute of Technology (1979 – studii liceale).

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de către liderul ALDE:


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27