Nota de plată a pandemiei. SONDAJE și moțiune. Chirieac: El e locomotivă!

Rareș Bogdan și Ludovic Orban
Rareș Bogdan și Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat o previziune legată de o eventuală moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Bogdan Chirieac a vorbit, vineri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii lui Radu Tudor, despre scăderea PNL în sondaje și posibila răsturnare a Guvernului.

„Faptul că PNL scade în sondaje mi se pare un lucru normal”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, explicând ulterior: „Cineva trebuie să deconteze nota de plată a pandemiei. A crede că nu se va întâmpla lucrul acesta înseamnă că nu ai realism politic. Deci, PNL o să scadă în sondaje, mai ales că, față de cifrele oferite PNL până acum, toate sunt mai mari decât cifra reală, luată la europarlamentarele de anul trecut, când PNL a luat 28 la sută.”

Cu privire la președintele Klaus Iohannis, a spus: „Într-adevăr, are o altă cifră, mult mai mare decât a PNL. (…) Președintele are o imagine foarte bună, trebuie să recunoaștem lucrul acesta. Și este locomotivă!”

„Mai departe, în privința scăderii Guvernului Orban, eu mă îndoiesc foarte tare că se va depune o moțiune de cenzură în această vară. Probabil, va fi amânată pentru luna septembrie, fiindcă partidele politice vor să vadă – pe bună dreptate -  dacă se majorează sau nu pensiile cu 40 la sută”, a adăugat analistul Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel