Norvegia - Suedia, gol la ultima fază! Veste bună pentru România

Preliminarii EURO 2020. Rezultate
Preliminarii EURO 2020. Rezultate

Selecţionata Norvegiei a egalat in extremis în faţa Suediei, 3-3, marţi seara, pe teren propriu, într-un meci din Grupa F a preliminariilor EURO 2020 la fotbal, din care face parte şi România.

Norvegia a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Bjoern Maars Johnsen (41) şi Joshua King (59), dar suedezii au reuşit să întoarcă scorul şi să aibă avantaj, după golurile marcate de Viktor Claesson (70), după un penalty ratat de Andreas Granqvist, Haavard Nordtveit (autogol, 86) şi Robin Quaison (90+1). Gazdele au fost salvate de la eşec de golul marcat de Ola Kamara (90+7) la un corner la care au atacat şi cu portarul.

Spania a câştigat fără probleme în Malta, cu 2-0, prin dubla lui Alvaro Morata.

Astfel, România rămâne aproape de Suedia. Lupta pentru locul secund în grupă se va da între Suedia, Norvegia și România.

Cu 3-3 s-a încheiat şi meciul dintre Elveţia şi Danemarca, după ce Nati a condus cu 3-0. Freuler, Granit Xhaka şi Embolo au marcat pentru gazde, dar danezii au avut o revenire incredibilă, marcând prin Mathias Joergensen (84), Christian Gytkjaer (88) şi Henrik Dalsgaard (90+3).

Bosnia-Herţegovina şi Grecia au terminat la egalitate, 2-2, după ce bosniacii au condus cu 2-0. Visca şi Pjanic au marcat golurile gazdelor, dar Pjanic a fost eliminat şi Grecia a reuşit egalarea, în urma golurilor semnate de Fortounis şi Kolovos.

Italia a reuşit scorul serii, 6-0 cu Liechtenstein.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel