Ce urmează pentru Norica Nicolai după votul de duminică

Norica Nicolai  FOTO AGERPRES
Norica Nicolai FOTO AGERPRES

Norica Nicolai a spus ce urmează pentru ea în urma alegerilor europarlamentare de duminică.

„Am crezut și voi crede mereu că cea mai bună armă a democrației este votul. De această dată, votul nu a fost în favoarea mea și a partidului meu, dar cred că voința cetățenilor trebuie respectată.

Mulțumesc tuturor celor care au înțeles și crezut în mesajul nostru, dându-ne votul lor. Apreciez entuziasmul și munca colegilor și simpatizanților ALDE, a echipei din spatele meu, unii mai tineri, alții mai puțini tineri. Toți au făcut o muncă excepțională”, a scris, marți, Norica Nicolai pe contul ei de Facebook.

Viața politică nu se termină cu o funcție, a precizat Norica Nicolai, adăugând că va continua să fie o prezență activă în spațiul public. „Îmi doresc ca și noii europarlamentari români, indiferent de grupul politic la care se vor afilia, să se bată cum m-am bătut eu pentru România. Să facă echipă pentru țara noastră. Avem acasă oameni care merită asta. În ceea ce privește bucuriile excesive ale unora și altora în legătură cu eșecul unor oameni politici în urma acestor alegeri, tot ce le doresc, în mod sincer, este ca trăirile lor să aibă mai multă legătură cu proiectele personale, cu familia și cu căminul lor decât cu rezultatul unor alegeri. Asta dacă dorim să evoluăm în această societate și să construim această țară pe ceva solid. Pe ură nu a construit nimeni nimic, niciodată”, a transmis Norica Nicolai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel