EXCLUSIV  Norica Nicolai: România este parte a unui experiment TERIBIL-VIDEO

Norica Nicolai, "marea întrebare" după achitarea lui Tăriceanu
Norica Nicolai, "marea întrebare" după achitarea lui Tăriceanu

Europarlamentara Norica Nicolai a spus, la interviurile DC News, că România este parte a unui experiment teribil de control social care a vulnerabilizat și prăbușit această țară.

"De drepturi și libertăți nu prea mai vorbește nimeni. În Occident, drepturile și libertățile sunt un bun câștigat. Nimeni nu își pune problema - de pildă, în Franța - cum judecă un tribunal. Prezintă cazul, dar nimeni nu pune la îndoială ce se întâmplă în justiția franceză sau în justiția germană. Ce se întâmplă în România... toată lumea pune la îndoială! După 2001, după 11 septembrie, un trend securitar excesiv s-a instalat la nivel global. Prietenii noștri americani sunt principalii promotori", a zis Norica Nicolai la interviurile DC News.

[citeste si]

Jurnalistul Val Vâlcu a adăugat: "dacă nu rezolvau problema după 2001, cine avea ceva de împărțit cu ei venea și le dărâma un bloc".

România, parte a unui experiment teribil de control 

"Mă îndoiesc că se întâmpla acest lucru pentru că nu s-a mai întâmplat. Din frustrare, putea să le dărâme un bloc și după 2001. (...) De teama conflictelor asimetrice, ne controlăm propria populație la sânge și dăm posibilitatea unor indivizi să acționeze discreționar? Asta nu este democrație! Este aproape semn de dictatură globală. Îmi pare rău să o spun, dar trebuie să găsești echilibru dacă ești lider politic responsabil. Până acum, Uniunea Europeană nu a avut dezechilibre majore între puteri, dar cu România este cu totul altceva. După părerea mea, România este parte a unui experiment teribil de control social care a vulnerabilizat și prăbușit această țară. România nu mai are instituțiile capabile să reacționeze", a mai spus europarlamentara.

Iată răspunsul:

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel