Norica Nicolai și Renate Weber, excluse din PNL. Primele declarații ale europarlamentarelor

Europarlamentarele liberale Norica Nicolai și Renate Weber au fost excluse din PNL, aproape printr-un vot în unanimitate, pentru că nu au trecut de la ALDE la PPE, alături de toți europarlamentarii PNL. 

"Era o decizie previzibilă pentru acest nou partid PNL. În sfârșit sunt un om liber, niciodată în cariera mea politică n-am făcut compromisuri. Este un gest de onestitate politică, n-am alte comentarii de făcut și mă bucur de a fi europarlamentar independent în ALDE și vicepreședinte al ALDE. Nu mai este locul meu în acest PNL, mi-am asumat și mă bucur de această condiție", a spus Norica Nicolai, la Antena 3. 

Renate Weber a declarat că "nu mă surprinde, sigur că nu este un moment plăcut, aș fi vrut să am o discuție cu colegii din partid. Eu am trimis un mesaj de explicare, dar am primit doar o somație".

Cristian Bodea, senator PNL, i-a replicat că acum voia o discuție, dar când a trecut de la PPE la ALDE, nu a vrut o discuție. "Nu a candidat nimeni pentru ALDE, a candidat pentru PNL", a mai spus Cristian Bodea. Alessandra Stoicescu i-a spus să nu intre în acest subiect pentru că-și amintește foarte bine când erau braț la braț cu președintele ALDE. 

"Votanții români nu știu de PPE și de ALDE", a replicat Bodea. "Din cauza asta am luat scorul de rahat, că ați făcut campanie pentru ALDE sau pentru că n-ați făcut campanie?", a adăugat Cristian Bodea. 

Avocatul Lucian Bolcaș, prezent în platoul "100 de minute", a spus că este mândru de colegele sale de profesie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel