NORICA NICOLAI, COMISIA DE PESCUIT. Răspuns pentru cei care au ironizat-o

Europarlamentarul PNL, Norica Nicolai, le-a răspuns, sâmbătă seara, celor despre care spune că au ironizat-o după ce a devenit membru al Comisiei de Pescuit din Parlamentul European.

„Sunt membru al ALDE. Din păcate, am plecat de la PPE, pentru că a existat acea tranziție fortuită, cu Comisia de Pescuit. Am văzut tot felul de ironii din partea multura. Vreau să le răspund în trei argumente, care pe mine mă onorează, să fiu membru în această Comisie. 

Cred că puțină lume știe că în România sunt cam 5 milioane de români care au această preocupare, fie ca pescuit sportiv, fie ca pescuit sub forma unei ocupații. 12%, conform unui sondaj IMAS, sunt femei. Și eu sunt pescar amator, n-am veleități de performanță, dar cred că pescuitul este un domeniu care merită pentru România.

Nemaiavând nici flotă oceanică, România l-a abandonat și crizele următoare, care vor fi crize alimentare și care vor privi resursele de apă, vor avea nevoie de această resursă, care este peștele.

Și nu în ultimul rând, am să aplic și eu un vechi proverb chinezesc. Pentru că știu să țin undița, am să stau pe malul râului și am să aștept să treacă cadavrul dușmanului meu. Sunt foarte mulți care vor veni. Nu știu cât de repde, dar am certitudinea că aceia vor veni. Nu sunt dușmanii mei personali, sunt dușmanii unui anumit tip de comportament, uman și politic, care ar trebui să înceteze după 23 de ani de la Revoluție, dar care continuă”, a declarat Norica Nicolai, în emisiunea „Q&A”, de la Antena 3.

Vezi și: Norica Nicolai, umilită în ALDE. A ajuns la Comisia de pescuit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel