Norica Nicolai: Balcanism de cumetrie. Asta e realitatea!

Roxana Neagu / 16 Martie 2018 / 21:26 Salveaza PDF Comentarii
Norica Nicolai
Descriere foto: Norica Nicolai

Europarlamentara Norica Nicolai a făcut o afirmație tăioasă cu privire la ceea ce se întâmplă în România în aceste zile. 

Invitată la Antena 3, Norica Nicolai s-a declarat șocată de dezvăluirile din ultimele zile. Europarlamentara afirmă că au fost intuite unele lucruri, dar nu și-ar fi putut imagina vreodată această caracatiță. Norica Nicolai subliniază că în România avem ceea ce se numește ”balcanism de cumetrie”. 

”Se trezesc zece să-i spună că ceilalți au fost dobitoci”

”Pentru că am lăsat prea multă vreme neschimbate posturi, am blocat instituțiile, România e pretabilă, noi avem acest balcanism de cumetrie, să fim foarte cinstiți. Când vine unul într-un minister, se trezesc zece să-i spună ce frumos și deștept e și ăilalți dinaintea lui au fost niște dobitoci, ăștia suntem ca popor, îmi pare rău s-o spun, dar aceasta este realitatea. Salut orice dezvăluire, orice luare de poziție care vizează un trecut pe care unii dintre noi l-am devoalat, l-am intuit, dar vă mărturisesc că nici eu nu mi-aș fi imaginat că atât de mare este caracatița” a spus Norica Nicolai, la Antena 3. 

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27