Norica Nicolai: Discursul politicii cătușelor trebuie să înceteze

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Norica Nicolai, cea care deschide lista ALDE la alegerile europarlamentare, a transmis un mesaj în cadrul căruia atrage atenţia asupra "politicii făcute pe zgomotul cătuşelor".

"Politica făcută pe zgomotul cătușelor, menită să provoace frică, a dus dintotdeauna la haos, ură de rasă și de clasă, distrugând popoare, familii și destine. Acest discurs al politicii cătușelor trebuie să înceteze să mai fie un program afișat pe preșul de la intrare al oricărui partid politic care cere votul românilor. În Parlamentul European nu punem cătușe, acolo trebuie să construim pentru țara noastră și pentru Uniunea din care facem parte, fără umilințe, fără frică sau fără plecăciuni în fața puternicilor zilei.

Pe 15 noiembrie 1987 românii au făcut, la Brașov, primul pas spre demnitate. De aceea, ieri ALDE a ales acest oraș pentru a da startul marșului demnității ce ne va duce la Bruxelles. Pentru că suntem singurul partid care pune preț pe demnitate și oameni, care respectă, prețuiește libertatea și se opune abuzurilor. Suntem liberali nu doar în cuvânt, ci și în fapte.

Libertatea este o alegere. Iar 26 mai este ziua în care alegerea pe care o vom face trebuie să fie marcată doar de libertatea de a decide independent, democratic, și nu de presiune sau frică", a transmis Norica Nicolai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel