Nordis Mamaia lansează cele mai spectaculoase apartamente de lux de pe litoral  

Nordis Mamaia, cel mai exclusivist ansamblu hotelier și rezidențial de pe litoralul românesc, este conceput astfel încât să ofere clienților confortul și serviciile unui hotel de 5 stele. 

Complexul este format 4 clădiri unite prin zona de lobby, având în componență 746 de camere și apartamente de hotel și 613 apartamente rezidențiale, ocupând o suprafață de 80.000 metri pătrați. 

Situat în Mamaia Nord, aproape de cluburile selecte din zonă, complexul este deschis 365 de zile pe an și include facilități și servicii premium, care îl transformă într-o destinație de vacanță atractivă în orice sezon. 

Unul dintre punctele forte ale ansamblului îl constituie zona SPA, care se întinde pe o suprafață de 3.200 mp și este cel mai mare SPA de pe litoralul nostru. În această zonă, clienții se pot bucura de piscine de diverse adâncimi, saună, jacuzzi, masaj și multe alte servicii. 

De asemenea, în complex se găsesc 9 restaurante și cafenele, cinematograf VIP, galerie comercială premium, dar și spații de joacă pentru copii, clinică medicală care va oferi servicii de recuperare, kinetoterapie, medicină sportivă și stomatologie, sală de fitness. Întregul ansamblu beneficiază de o plajă proprie de 10.000 mp. 

Adevăratul confort de 5 stele

Nordis Mamaia este mai mult decât un ansamblu de 5 stele – prin facilitățile oferite, ansamblul redefinește standardele calității și confortului, creând experiențe absolut memorabile. Totul este gândit astfel încât vacanțele la mare să fie o oază de relaxare și revigorare. Serviciile de valet parking, concierge, room service, servicii de curățenie și servicii de pază sunt menite să aducă un nou nivel al calității și rafinamentului în rândul serviciilor hoteliere din România. 

Despre Nordis Group 

Nordis Group reprezintă un grup de firme fondat în România, cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor de lux. Nordis aduce pe piața imobiliară două inovații importante: proprietățile beneficiază de servicii și facilități la cel mai înalt nivel de calitate și confort, oferind clienților avantajul de a locui într-un hotel de 5 stele; Nordis propune un model unic de investiție: clienții pot cumpăra o cameră de hotel cu chirie lunară stabilită pe 30 ani și un randament anual garantat de 7%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel