Nokian Tyres crește capacitatea de producție a fabricii din Nokia

Nokian Tyres crește capacitatea de producție a anvelopelor pentru autovehicule produse în fabrica din Nokia cu aproximativ 30%, prin introducerea unui program de lucru în patru ture. Pentru a susține această creștere a capacității de producție, 80 de posturi noi vor fi deschise.

Acțiunea de recrutare pentru noile locuri de muncă va începe imediat, în timp ce angajările vor avea loc începând cu luna septembrie și vor dura până la sfârșitul anului, moment în care vor avea loc recrutări intensive. Personalul va începe programul de lucru în patru schimburi, cel târziu, la începutul anului 2019.

"Pentru ca strategia noastră de creștere să funcționeze, trebuie să creștem și producția. Nokian Tyres a beneficiat de un progres puternic, iar misiunea noastră este de a continua pe același drum prin dublarea afacerii din America de Nord și prin creșterea afacerii din Europa Centrală cu 50% în următorii cinci ani. În același timp, urmărim menținerea supremației pe piețele din țările nordice și din Rusia.", declară Hille Korhonen, Președinte și CEO al Nokian Tyres.

Departamentul Nokian Tyres care se ocupă de producția anvelopelor pentru automobile funcționează, momentan, cu program de cinci zile pe săptămână, în trei ture, urmând ca acesta să ajungă să funcționeze cu program de șase zile pe săptămână și patru schimburi.

Mai multe informații despre posturile vacante: https://www.nokiantyres.com/company/vacancies/

Despre Nokian Tyres

Nokian Tyres este cel mai nordic producător de anvelope din lume și una dintre cele mai sustenabile companii din industrie. Anvelopele Nokian Tyres oferă siguranță în orice tip de condiții, fiind de înaltă calitate, sigure și ecologice, pentru autovehicule, camioane și mașini de mare tonaj. Suntem cunoscuți, în special, pentru anvelopele noastre inovatoare de iarnă. Vianor este parte a grupului Nokian Tyres și este compania specializată pe mentenață și servicii pentru anvelope. În 2017, cifra de afaceri netă a Nokian Tyres a fost de aproximativ 1,6 miliarde euro, iar numărul angajaților a fost de 4.600. Nokian Tyres este listată la Nasdaq Helsinki Ltd. Pentru mai multe detalii despre companie, vă rugăm vizitați: www.nokiantyres.com.

Vezi si: Nokian Tyres duce sute de triatleți la IRONMAN 70.3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel