Noi proteste pe tema ordonanței privind graţierea. Ce spune Chirieac

Noi proteste pe tema ordonanţelor privind graţierea şi modificarea codurilor penale sunt anunţate pentru duminică, 29 ianuarie, în Capitală și în mai multe orașe din țară, cu o zi înainte ca Ministerul Justiţiei să organizeze o dezbatere publică pe tema acestor proiecte.

„Nu vrem demisia Guvernului, vrem să îşi respecte promisiunile pentru care a fost ales. Nu să propună legi aberante care sunt în avantajul unor persoane”, se arată în manifestul evenimentului din Bucureşti, postat pe Facebook.

Manifestanții precizează și ce instituții vor să ”viziteze”.

”Ne strângem la Universitate duminică începand cu ora 17:00. Am observat că unele televiziuni manipulează fără ruşine, iar CNA-ul nu îşi face treaba. Este momentul să îi vizităm. Apoi mergem la Ministerul Justitei, iar pe drum, ne vizităm avocatul. Avem un avocat al poporului care nu lucrează pentru noi. Îl vrem plecat. La final, mergem la guvern".

Analistul politic Bogdan Chirieac, prezent, sâmbătă seară, la România TV, a declarat, referitor la mitingurile pe tema OUG, că ”este o chestiune absolut democratică. Noi, vom transmite pe Facebook la DC News mitingul. Vrem să popularizăm cât putem și am și prieteni, mai tineri, care participă la mitinguri”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel