Noi probleme pentru Simona Halep. S-a retras: 'Sunt dezamăgită'

Veste proastă despre Simona Halep!

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Birmingham, unul care este transmis în direct de Digi Sport, în perioada 13-19 iunie. Deşi anunţase că va participa la competiţia pregătitoare pentru Wimbledon, ocupanta numărului 5 WTA s-a retras.

Românca de 24 de ani are nevoie de odihnă, având din nou probleme la tendonul lui Ahile, unele pe care le-a avut şi în debutul acestui an. Simona Halep nu vrea să rişte nimic înainte de Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

"Am început să simt durerea de când am ajuns aici. Am nişte lichid la tendon şi doctorul mi-a spus să mă odihnesc pentru câteva zile. Nu e nimic grav, dar este deranjant. Am două săptămâni la dispoziţie pentru a mă recupera înainte de Wimbledon şi mă voi odihni în următoarele zile, în care mă voi şi trata.

După aceea, voi începe să joc din nou. Sunt foarte dezamăgită. Acesta ar fi fost primul turneu pe iarbă şi era important să am câteva meciuri în picioare", a spus Simona Halep, motivându-şi decizia, scrie DigiSport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel