Noi numiri în Guvern

Ioana Ursu a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, iar Laurenţiu-Dănuţ Vlad - secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, prin două decizii ale premierului Dacian Cioloş, care au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

 Ioana Ursu a fost numită având în vedere o adresă a MS din 7 iulie, în timp ce Laurenţiu-Dănuţ Vlad a fost numit având în vedere o adresă a MENCS din 18 iulie.

Totodată, Paraschiv Gigel a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la MENCS, printr-o altă decizie a premierului Cioloş, publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Pe de altă parte, premierul Cioloş l-a desemnat pe Dorin Emil Mantescu, consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, în calitate de preşedinte al Consiliului pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat, un organism consultativ interministerial, fără personalitate juridică.

O decizie în acest sens a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

La data intrării în vigoare a acestui document se abrogă Decizia prim-ministrului numărul 43/2016, publicată în Monitorul Oficial din 3 februarie, prin care Dragoş-Nicolae Pîslaru, la momentul respectiv consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului-Ministru, a fost numit preşedinte al Consiliului pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat. În prezent, Pîslaru este ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel