Noaptea alegerilor 2009. Onțanu rupe tăcerea

Neculai Onțanu a povestit ce s-a întâmplat în noaptea alegerilor 2009. El a spus ce s-a discutat în sufrageria lui Gabriel Oprea.

"Am fost la domnul Oprea la ora 19:00-19:30. Apoi, pe la ora 20:00-20:15, am plecat. Nu m-am întâlnit nici cu domnul Maior, nici cu doamna Kovesi", a zis Neculai Onțanu.

"Nu mi s-a cântat niciun 'la mulți ani'. Mi-a zis domnul Oprea 'la mulți ani'. Dânsul urmărea evoluțiile pe care dumneavoastră, presa, le făceați în legătură cu prezența la vot și așa mai departe. Am stat cam o oră la domnul Oprea. Acolo era domnul Iordănescu. Dacă și domnul Eugen Nicolicea a zis că a fost și el la aceeași oră ca mine, înseamnă că a fost și el. Nu îmi amintesc", a mai zis Neculai Onțanu care a subliniat faptul că nu s-au întâlnit acolo pentru ziua lui de nume, așa cum spusese Gabriel Oprea la un moment dat.

"La ora 20:30 eram deja acasă. Mă aștepta familia. (...) Este o făcătură. Nu cred că rezultatul votului ar fi putut fi influențat. A fost pur și simplu o întâlnire. Nu sărbătoream ziua mea. M-a sunat domnul Oprea, i-am spus că pot să trec, dar stau puțin pentru că mă așteaptă familia acasă", a mai zis politicianul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel