Nistor, la FCSB? Dinamo, detalii de ultimă oră

Transferul lui Dan Nistor la FCSB, căpitanul lui Dinamo, părea să fi intrat în impas.

Nistor a declarat că își dorește să fie respectat mai mult de conducerea ”câinilor”, iar Becali a plusat oferta pentru Nistor care a ajuns la 800.000 de euro. Alexandru David, președintele lui Dinamo, l-a contrazis pe Nistor și s-a arătat convins că mijlocașul va semna prelungirea contractului cu Dinamo.

„M-a mirat ce a spus Nistor, că nu e respectat. Cred că lună de lună Dinamo, pe 15, îi bagă salariul. Mereu la timp, fără a întârzia o zi. Ne-am arătat respectul faţă de el şi acum 3 săptămâni, când, fără să existe oferta lui Becali, l-am chemat la negocieri, să semneze un nou contract. Noi ştim ce îşi doreşte Dan. E un băiat de bun simţ, nu s-a folosit de oferta FCSB pentru a supralicita.

Sunt convins că va fi mulţumit şi ne vom înţelege. Va vorbi săptămâna aceasta cu domnul Negoiţă. Se stabilise o şedinţă pentru luni, dar domnul Negoiţă a trebuit să plece urgent din ţară. Dar când se întoarce ne vom aşeza la masa negocierilor şi ne vom înţelege”, a declarat Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, la Digi Sport, potrivit Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel