Ninel Peia (AUR), scandal cu Mario De Mezzo (PNL), în direct la TV. Totul a pornit de la subiectul Șoșoacă. "Anexa USR" / "Nu există!"

Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus

Ninel Peia și Mario de Mezzo s-au contrazis în direct la Realitatea Plus pe subiectul excluderii Dianei Șoșoacă din partidul AUR.

Redăm integral dialogul dintre cei doi:

Ninel Peia: Diana Șoșoacă nu mai este parlamentar AUR pentru că în Parlamentul României doamna Șoșoacă nu mai face parte din grupul AUR din care a fost exclusă. Acel document a fost depus la Biroul Permanent care a luat act și Doamna Șoșoacă nu mai face parte nici din comisia juridică, nici din comisia de abuzuri și doi la mână este ilegal ca un parlamentar să nu facă parte din cel puțin o comisie permanentă chiar dacă este un parlamentar neafiliat la unul dintre grupurile parlamentare.

Mario de Mezzo: Este o inconsecvență în ceea ce spuneți. Îmi cer scuze că am o memorie bună și țin minte ce spuneți tot dvs. în alte emisiuni. AUR nu este o alianță, AUR este un partid politic. E o diferență uriașă și fundamentală. A intrat într-un partid politic prin semnarea unei adeziuni. Domnul Peia a spus în emisiune că ea a intrat în partid cu câteva zile înainte ca să candideze, după care când a ieșit parlamentar a semnat din nou adeziune la Neamul Românesc, dumneavoastră ați spus asta.

Ninel Peia: Nu. Am zis că cred că a semnat adeziunea din nou la Neamul Românesc.

Mario de Menzoo: Ba a semnat, ba nu a semnat. Este un detaliu nesemnificativ. Doamna Șoșoacă va rămâne senator chiar dacă nu e nici într-un partid. Dar eu, ca cetățean, nu înțeleg, ba e membru AUR, ba e de la neamul Românesc.

Ninel Peia: Vă rog să îmi dați dreptul la replică. Permit întrebări doar jurnaliștilor. Dumneavoastră în calitate de membru PNL nu îmi puneți întrebări.

Mario de Mezzo: Eu pot să vorbesc orice și aș vrea un dialog. Nu v-am pus nici o întrebare.

Ninel Peia: Nu, dar subliminal...

Mario de Menzoo: Eu am folosit cuvintele pe care le-ați folosit într-o emisiune ca să arăt o inconsecvență în mesaj.

Ninel Peia: PNL-ul s-a vândut curentului neomarxist mondialist, asta e clar.

Mario de Mezzo: Nu există! 

Ninel Peia: A ajuns anexa USR-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel