Niels Schnecker: PSD, discuții în spatele scenei. Manevră politică neutilă

Niels Schnecker a vorbit la România TV despre susținerea lui Liviu Dragnea de către liderii PSD după ce a fost condamnat la închisoare cu executare de către ÎCCJ. 

Era de așteptat ca liderii PSD să se prindă în jurul președintelui partidului. PSD-ul este un partid mare și asta este reacția normală a unui partid de mărimea aceasta. Sunt convins că în particular, în spatele scenei, sunt discuții cu privire la ce ar avea nevoie PSD-ul pe termen mediu, având în vedere condamnarea, modul în care trebuie demisă Kovesi și așa mai departe. În acest moment, acest semnal de unitate este reacția normală a acestui partid., a declarat Niels Schnecker la România TV.

Ce crede Niels Schnecker despre suspendarea lui Klaus Iohannis

În ceea ce privește suspendarea președintelui, eu nu cred teoria aceasta. Nu se va întâmpla. PSD-ul știe că dacă va face acest lucru, practic îl victimizează pe Klaus Iohannis oferindu-i pe gratis un cec în alb pentru alegerile de anul viitor. Suntem mult prea aproape de acel eveniment pentru ca PSD-ul să riște o astfel de manevră politică neutilă astăzi, în contextul actual., a adăugat analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel