Urmărește emisiunea live


Nicușor Halici, discuții pentru reluarea lucrărilor la Canalul de Irigații Siret-Bărăgan

Nicușor Halici: Există discuții între Instituția Prefecturii Vrancea și Ministerul Agriculturii pentru reluarea lucrărilor la Canalul de Irigații Siret-Bărăgan
Nicușor Halici: Există discuții între Instituția Prefecturii Vrancea și Ministerul Agriculturii pentru reluarea lucrărilor la Canalul de Irigații Siret-Bărăgan

Nicușor Halici, prefectul județului Vrancea, a participat joi  la Conferința de promovare a măsurilor implementate de APIA din PNDR 2014-2020.

Zeci de fermieri vrânceni au fost  prezenți la conferința de informare demarată de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru promovarea exclusivă a măsurilor delegate de AFIR către APIA din Programul National de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020. 

Prefectul județului, Nicușor Halici a invitat fermierii la sediul Prefecturii pentru a putea fi identificate soluții în ceea ce privește seceta, irigațiile, dar și exproprierile datorate construirii autostrăzii A7. „Dumneavoastră sunteți una dintre verigile esențiale ale supraviețuirii. Am un respect deosebit pentru ceea ce faceți dvs. pentru că știu și greutățile prin care ați trecut și prin care unii mai treceți“, a spus prefectul Nicușor Halici. Acesta a precizat că există discuții între Instituția Prefecturii Vrancea și Ministerul Agriculturii pentru reluarea lucrărilor la Canalul de Irigații Siret-Bărăgan.

„Am ajuns astăzi în Vrancea, la Țifești, unde sala a fost plină, ca peste tot în țară, și interesul manifestat pentru aceste forme de sprijin a fost unul crescut; fermierii au venit cu multe întrebări, au solicitat clarificări pe diverse spețe punctuale, deci sesiunea a fost una benefică și constructivă”, a declarat Adrian Pintea, director General APIA.

Vezi și: Nicușor Halici, prefectul de Vrancea, avize de legalitate pentru Mărășești și comunele Homocea și Ploscuțeni

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel