Nicuşor Dan vrea referendum pentru demiterea Gabrielei Firea. Reacția Primarului General al Capitalei

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, critică activitatea din primele cinci luni de mandat ale Primarului General Gabriela Firea şi a transmis că dacă situaţia va fi aceeaşi la împlinirea unui an de activitate, USR va lua în calcul organizarea unui referendum pentru demiterea edilului-şef. În replică, Gabriela Firea susține că liderul USR minte și ca boicotează toate proiectele Capitalei.

"Luăm în calcul un referendum pentru demiterea Gabrielei Firea din funcția de Primar General

După cinci luni de activitate, "rezultatele" Gabrielei Firea sunt: inițierea de proiecte pentru pregătirea unor tunuri, amânarea rezolvării problemelor reale ale bucureștenilor, precum RADET, politizarea administrației prin angajarea unor oameni apropiați PSD, de Florin Pandele, George Becali și Robert Negoiță, și proiecte de tip Moș Crăciun, cu liste de cumpărături supraevaluate", a scris Nicușor Dan, duminică pe Facebook, unde a enumerat acuzațiile aduse Primarului General al Capitalei. 

Cum a reacționat Gabriela Firea 

Replica Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, nu s-a lăsat așteptată.

„Sunt întotdeauna pregătită pentru orice situație. Dacă nu ar fi de plâns, ar fi chiar de râs. Cine anume dorește să organizeze un referendum pentru suspendarea mea, exact omul care a venit cu garanții că salvează Bucureștiul și timp de cinci luni nu a făcut decât să saboteze Bucureștiul", a spus Gabriela Firea, duminică seară, la Antena 3.

„Dumnealui (Nicușor Dan- n.red.) este cel mai absent consilier, dacă se poate formula așa. Nu știu cum poate salva o instituție, un oraș sau o țară chiulind de la sdezbateri, de la propunerile care se fac în CGMB. (...) Tot ceea ce a afirmat Nicușor Dan sunt minciuni sfruntate și îmi voi lua toate măsurile pentru a restabili adevărul și nu cred că este normal să las lucrurile așa", a mai spus Gabriela Firea.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel