Nicușor Dan, VERDICT despre apartenența politică. Ce alege între PNL și USR-PLUS

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, și-a expus poziția politică între PNL și USR-PLUS, după ce a îndemnat public ca simpatizanții săi să voteze liberalii.

Întrebat despre apartenența sa politică, Nicușor Dan a spus, la Digi 24: „Am fondat USR, am plecat din USR acum trei ani și jumătate, nu cred că mai vrea nimeni să ne întoarcem la explicațiile din acel moment și am expus șase argumente pentru care am spus că voi vota și pentru care am și votat PNL”.

„Sunteți PNL?”, a fost reacția moderatorului emisiunii, însă Nicușor Dan a ocolit răspunsul: „În momentul de față sunt un primar independent, așa scrie... nu sunt membru al unui partid politic. Pentru că urmau niște alegeri foarte importante pentru România, am ieșit în spațiul public și am spus să mergem la vot pentru că e important și dintre opțiunile politice care sunt departe de a fi perfecte, în România, eu votez PNL și am explicat de ce”.

Răspuns pentru USR

Pus în fața faptului împlint de către moderator care a i-a spus că sunt mulți USR-iști care spun că ieșirea publică pentru PNL a adus daune Alianței, Nicușor Dan a adăugat: „Nu vreau să intru într-o polemică cu USR-ul și nu vreau mai ales să merg eu cu analiza pe care o face multă lume despre numeroasele discuții în spațiul public dintre aceste partide care urmau să guverneze. Nu vreau să intru cu analiza în această zonă”.

„În momentul acesta, sunt foarte fericit că 3 ani și jumătate nu mai sunt alegeri. Am avut azi o ședință de Consiliu General pe care am pregătit-o cu PNL și USR-PLUS, toate proiectele pe care le-am propus au trecut de votul acestei majorități. Avem o majoritate care guvernează Bucureștiul și sunt foarte fericit de această situație”, a mai spus Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel