Nicuşor Dan, decizie a Curţii de Apel: "Succes important"

Nicuşor Dan a făcut precizări în dosarul donaţiilor făcute în campania electorală din 2016

Nicuşor Dan vine cu lămuriri privitoare la dosarul în care a fost anchetată finanţarea campaniei electorale de la alegerile pentru Primăria Capitalei din anul 2016. Actualul deputat afirmă că decizia instanţei prin care se confirmă faptul că donaţiile făcute online pentru susţinerea campaniei sale electorale au fost făcute în mod corect constituie o victorie nu numai pentru el şi partidul care l-a susţinut, ci pentru întregul sistem electoral din România. 

[citeste si]

O decizie care va influența în bine alegerile din România

"Decizia Curții de Apel București confirmă că donațiile online făcute în campania pentru Primaria Generală din 2016, atât pentru mine cât și pentru Uniunea Salvați Bucureștiul, sunt legale. Prin urmare, Autoritatea Electorală Permanentă a acționat abuziv când a respins aceste donații.

Este o decizie importantă a justiției pentru campaniile electorale viitoare, în care donațiile mici, de la foarte mulți oameni, vor putea în mod real să influențeze rezultatul alegerilor. Mulțumiri personale și felicitări speciale avocaților pentru acest succes important pentru procesul electoral din România. 

Mulțumesc de asemenea tuturor celor care au făcut donații online și au contribuit astfel la o decizie care cred că va influența în bine alegerile din România", a declarat Nicuşor Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel