Nicuşor Dan sare la gâtul partidelor. ""Și-au dat mâna încă o dată"

Liderul USR Nicuşor Dan spune că PSD, PNL şi PMP şi-au dat mâna pentru a-l salva pe Gabriel Oprea de urmărirea penală pentru ucidere din culpă, în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

"Domnul Oprea este creaţia mafiei PSD din Ilfov. Partidul domnului Oprea a fost inventat de domnul Băsescu, iar puterea i-a fost dată de PDL şi doamna Udrea, care îl alinta <>. PSD l-a adoptat pe domnul Oprea atunci când acesta a rămas orfan de putere, l-a făcut vicepremier şi i-a construit o reţea naţională de partid formată din traseişti şi penali. PNL l-a curtat, i-a cântat în strună, doar, doar vor ajunge prin el la putere. La apusul carierei politice, partidul domnului Oprea a fost aspirat de PMP-ul domnului Băsescu – de altfel, două partide de transfugi", a scris Nicuşor Dan, pe Facebook, luni seara, după ce Senatul a respins solicitarea DNA de începere a urmăririi penale a fostului vicepremier pentru ucidere din culpă.

Nicuşor Dan a mai spus că toate partidele menţionate - PSD, PNL și PMP - "şi-au dat mâna încă o dată în dispreţul legii, al statului de drept şi al românilor şi l-au salvat pe domnul Oprea de urmărire penală pentru una dintre cele mai grave infracţiuni: ucidere din culpă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel