Nicușor Dan, pus la zid după replica dată la problemele expuse de Petrariu, STB. Întrebarea care l-a lăsat mut: Ce rușine!

foto Nicușor Dan Facebook
foto Nicușor Dan Facebook

Ce concluzie a putut trage Nicușor Dan după ce Vasile Petrariu de la STB a expus problemele din mijloacele de transport în comun din Capitală. 

Vasile Petrariu, STB, a expus în ședința Primăriei Capitalei, în fața lui Nicușor Dan, toate problemele de la STB, probleme resimțite direct de călători: timpul mare de așteptare, lipsa aerului condiționat, mijloace de transport murdare, bilete cu prețuri majorate.

Vezi aici problemele expuse de Petrariu 

Din toate problemele expuse, Nicușor Dan a înțeles că a stricat el aerul condiționat după ce a preluat mandatul de la primarii PSD. 

”Foarte scurt. Deci dvs., domnule Petrariu, după 20 de ani de guvernare PSD, de primar PSD la Primăria Capitalei, veniți și-mi spuneți că toate mijloacele de transport aveau aer condiționat și eu am demontat vreo 700, asta înțeleg din ce ne-ați spus, ăsta e primul lucru. Așa cum pe dvs. cetățenii v-au evaluat pentru calitatea transportului pe care l-ați oferit, în mandatele anterioare, și-n special la alegerile din 2020, așa ne vor evalua pe noi la alegerile din 2024” a fost replica lui Nicușor Dan, în ședința Primăriei Capitalei. 

Replici Comănici - Dan. Întrebarea care l-a lăsat mut pe primar

Ancuța Comănici, consilier PSD, a intervenit prin a spune: ”Domnule primar, numiți-ne și nouă ultimii trei primari ai PSD-ului, că tot ați spus că de 12 ani primăria a fost condusă de administrație PSD ”. ”Oprescu, Oprescu, Firea. Dl. Oprescu era ONG-ist sau ce era?” a răspuns Nicușor Dan. ”Domnu` Nicușor Dan... Chiar așa! Cum a candidat dl. Sorin Oprescu? Dar să zicem, Sorin Oprescu. Dar între Sorin Oprescu și Gabriela Firea cine au fost ceilalți doi primari, și înainte de Sorin Oprescu cine au fost primari, îi știți? Erați pe aici, prin București?” a întrebat Comănici, care a insistat: ”Știți cine a preluat primăria după Sorin Oprescu? Domule primar general...”. A urmat o perioadă de tăcere, iar ședința a continuat fără răspuns, moment în care Comănici a afirmat: ”Ce rușine!”. 

Bădulescu i-a atras atenția asupra replicii date lui Petrariu de la STB

În discuție a intervenit și Aurelian Bădulescu, consilier general PSD. El i-a spus lui Nicușor Dan că nu-i va spune niciodată ”primar general”. ”Am auzit scurta replică pe care dumneata i-ai dat-o unui om care s-a dedicat transportului în comun atunci când nu erai prin București.” a spus Bădulescu, care a continuat: ”Grupul PSD, având în vedere că este nevoie să se voteze acest punct de pe ordinea de zi pentru STB, o vom face, dar încercați să nu prezentați pompos anumite chestiuni, care au același fond, numai că sunt prezentate într-o altă formă, pentru a fi vizibil. Lumea trebuie să înțeleagă că nu ați inventat apa caldă, încă nu puteți să aduceți apa caldă în București, încă sunt probleme cu țânțarii și așa mai departe”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel