Nicuşor Dan îl amenință pe Robert Negoiță cu procesul

Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Nicuşor Dan, a declarat, vineri, la Alba Iulia, că ia în calcul acţionarea în instanţă a primarului Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, menţionând totodată că apreciază colaborarea avută cu primarul general, Gabriela Firea, în chestiunea toaletării copacilor.

'Pe activitatea noastră în Consiliul General şi în consiliile locale din Bucureşti, avem o experienţă diversă, depinde de sector. La Consiliul General, am reuşit să impunem o chestiune, chiar dacă suntem minoritari acolo. Există o chestiune extrem de gravă la nivelul Bucureştiului, a aşa - zisei toaletări a copacilor. Sunt firme neprofesioniste, oameni care vin cu drujbe şi taie, şi în anotimpuri nepotrivite şi mai mult decât ar trebui. Asta durează de ani de zile şi de-abia acum au început să se usuce copacii care au fost afectaţi în urmă cu câţiva ani. Am reuşit, în colaborare cu primarul (Gabriela Firea - n.r.), ceea ce e lăudabil, să impunem ca de acum încolo activitatea asta să se desfăşoare, am impus un protocol între Primărie, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Asociaţia Peisagiştilor, astfel încât activitatea asta să se desfăşoare în limite rezonabile', a declarat, într-o conferinţă de presă, Nicuşor Dan.

Acesta a făcut referire şi la situaţia din Sectorul 3 al Capitalei.

'Pe de altă parte, la Sectorul 3, unde avem un primar care pune pavele peste alte pavele şi care defrişează spaţii verzi ca să lărgească, ca să pună trotuare lângă trotuare, deşi avem colegi care sunt consilieri locali şi legea spune că orice document din Primărie trebuie să le parvină în mai puţin de 10 zile, au trecut mai mult de 50 de zile şi ei nu au obţinut contractele să vedem cât au costat, autorizaţiile, avizele. Probabil că o să mergem în instanţă, atât civilă, cât şi penală împotriva primarului (Robert Negoiţă - n.r.)', a conchis preşedintele USR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel