Nicușor Dan, certat de bucureșteni, în fața camerelor: "În loc să te dai cu bicicleta, mai bine dai niște apă caldă"

Sursa foto: Facebook Nicușor Dan
Sursa foto: Facebook Nicușor Dan

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a fost certat, astăzi, de bucureșteni, în Parcul Herăstrău. 

Nicuşor Dan a participat, astăzi, la o dezbatere pe tema transportului sustenabil în România organizată de Asociaţia 'Green Revolution' la Roaba de Cultură din parcul Herăstrău, de Ziua Mondială a Bicicletei - marcată pe 3 iunie.

Primarul Capitalei a fost apostrofat de mai mulţi bucureşteni, chiar în faţa camerelor de filmare. Un bărbat i-a reproşat faptul că nu este rezolvată situaţia apei calde, iar şobolanii se plimbă pe străzi. Edilul a evitat, din nou, să dea explicaţii despre deratizare şi dezinsecţie.

Şi alţi trecători i-au strigat nemulțumirile: "Nişte apă caldă, boss-ule", "În loc să te dai cu bicicleta, mai bine dai niște apă caldă".

La eveniment, Nicușor Dan a vorbit despre numărul mare de mașini din București.

"Am explicat problema, lipsa banilor și prețurile exagerat de mari pe care le utiliza Compania Municipală de Parcuri. Am început și în curând veți vedea rezolvarea. În anul acesta o să vedeți câteva zeci de mii de mașini mai puține pe prima bandă. O să aflați. Se va întâmpla până la sfârșitul anului. Așteptați momentul anunțului", a precizat Nicușor Dan.

Problema apei calde, gata într-o săptămână

Miercuri, într-o conferință de presă, primarul Capitalei şi-a exprimat speranţa că problemele cu furnizarea apei calde din București vor fi rezolvate în aproximativ o săptămână, menţionând că acestea sunt cauzate de ELCEN, pentru că a decis să intre în revizie simultan cu două centrale.

"O revizie durează între 4 şi 6 săptămâni, sper, deci deja suntem la trei săptămâni de când a început, eu sper să mai dureze o săptămână - o săptămână şi un pic", a spus Nicuşor Dan.

El a menţionat că oprirea furnizării apei calde este "semnificativă" în sectoarele 4 şi 5.

"Am vrut să fiu foarte echilibrat în relaţia pe care o avem cu ELCEN. Aş dori şi să preluăm ELCEN, plătind statului, Ministerului Energiei, contravaloarea, tocmai ca să nu mai fie tot timpul această pasare a răspunderii între ELCEN şi Termoenergetica, societatea noastră. Problemele care sunt în Bucureşti de 2-3 săptămâni nu sunt cauzate de noi, sunt cauzate de ELCEN, pentru că a decis să intre în revizie simultan cu două centrale", a adăugat Nicuşor Dan, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel