Nicușor Dan, CANDIDATURĂ. Nu mai vrea independent! ”M-am înscris în cursă!”

Nicușor Dan/Foto Agerpres
Nicușor Dan/Foto Agerpres

Nicușor Dan a luat o decizie privind candidatura sa: nu mai vrea ca independent!

”În urmă cu câteva luni am anunțat public decizia de a candida pentru funcția de Primar General al Capitalei, ca independent. Cred ca sunt cel mai in măsură să scot Bucureștiul din ghearele animalului politic nefast, Firea-PSD, și să-l transform alături de oameni competenți și integri, într-o capitală europeană, așa cum merităm. Nu este doar credința mea. Sondajele arată recurent că sunt omul politic din opoziție cu cea mai mare intenție de vot a bucureștenilor. Mă bucur de multă susținere din partea membrilor partidelor de opoziție, în primul rând din USR.

Ieri am făcut încă un pas important spre împlinirea acestui țel. M-am înscris în cursa internă a USR București pentru alegerea candidatului USR pentru Primăria Municipiului București. Statutul USR și principille după care am fondat acest partid încurajează susținerea competenței oriunde s-ar afla ea, în interiorul partidului și în afara lui.

Sunt optimist că oamenii din USR vor susține candidatura mea și că împreună cu toate forțele de bună credință vom putea reda Bucureștiul bucureștenilor, acolo unde îi e locul”, a anunțat Nicușor Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel