Nicușor Dan, respect pentru Ludovic Orban: Are două-trei mari merite

Nicușor Dan îi poartă respect lui Ludovic Orban
Nicușor Dan îi poartă respect lui Ludovic Orban

Primarul General al Municipiului București, Nicușor Dan, a spus că are un respect deosebit pentru Ludovic Orban, într-un moment în care locul său din fruntea Partidului Național Liberal este disputat.

„În opinia mea, Ludovic Orban are două-trei mari merite. Primul este că a stabilizat partidul în anul 2017, când era într-un oarecare dezechilibru. Doi, că a reușit să dea jos guvernul Dăncilă. Să ne gândim cum ar fi fost România în criză sanitară cu un guvern PSD. Și trei, că a contribuit decisiv ca Bucureștiul să aibă un primar de dreapta. Acestea sunt meritele pe care Ludovic Orban le are. Am un mare respect pentru el ca om politic”, a transmis Nicușor Dan, la Digi 24.

Întrebat dacă poziția sa va fi afectată de eventualitatea plecării lui Orban de la șefia PNL, acesta a răspuns: „Eu am o relație foarte corectă... am făcut o campanie electorală împreună cu Partidul Național Liberal. Am o relație foarte bună cu oamenii din acest partid, în special cu organizația București și în special cu consilierii generali cu care sunt în contact. Lucrul acesta nu o să se schimbe”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel