Nicuşor Constantinescu, arestat preventiv

Nicuşor Constantinescu va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Președintele Consiliului Județean Constanța este acuzat de abuz în serviciu, după ce ar fi făcut plati ilegale către mai multe firme, dar și de conflict de interese.

Joi, anchetatorii au făcut percheziții la sediul Consiliului Județean și la câteva firme care au legătura cu suspectul, dar și cu fostul său asociat, Sorin Strutinsky, încătușat și el.

Perchezițiile procurilor DNA au vizat sediul Consiliului Județean Constanța, un hotel, un parc de distracții, asociația Litoral-Delta Dunării și pavilionul expozițional din Mamaia, dar și sediul unei fundații din oraș. Toate aceste instituții sunt legate, într-un fel sau altul, prin afaceri, de consiliul județean.

Nicușor Constantinescu este acuzat și de conflict de interese după ce, în 2009, Consiliul Județean a încheiat un contract cu societatea Soti Cable Neptun, la care este asociat omul de afaceri Sorin Strutinsky și care la acea dată era asociat cu președintele Consiliului Județean în alte firme. În baza acestui contract, timp de patru ani, aproape 10 milioane de lei au ajuns la firma care deține TV Neptun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel