Niculae Bădălău, PRIMA declarație după ce a fost ales președinte PSD în locul lui Dragnea

Senatorul Niculae Bădălău a declarat joi că trebuie să renunţe la funcţia de lider al organizaţiei judeţene Giurgiu după ce a fost ales preşedinte executiv al PSD.

'În Comitetul executiv al PSD a avut loc alegerea mea pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD unde am fost votat în unanimitate şi mulţumesc încă odată colegilor şi domnului preşedinte Liviu Dragnea. Acum, conform statutului PSD, deţinând această funcţie nu mai pot deţine funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Giurgiu. Vreau să vă spun că am satisfacţia că las în urma mea o echipă solidă, o echipă serioasă, o echipă responsabilă faţă de problemele judeţului... am şi un regret după 12 ani ca preşedinte în această organizaţie, după 27 de ani de politică fiind legat direct de Giurgiu. Am o nostalgie, aşa cum are şi domnul preşedinte Dragnea faţă de Teleorman şi aţi văzut că de câte ori are ocazia merge acolo pentru că sunt oameni şi lucruri care nu se uită acolo unde ai început cariera politică şi unde ai pus suflet şi ai realizat lucruri', a declarat senatorul Niculae Bădălău la o conferinţă de presă.

El a adăugat că va veni la Giurgiu ori de câte ori colegii din teritoriu îi vor cere acest lucru şi a afirmat că este 'foarte mulţumit de ceea ce s-a realizat în ultimii trei ani, PSD având şi Consiliul Judeţean şi cinci din cele şase posturi de parlamentari în judeţ, precum şi funcţia de primar al municipiului Giurgiu'.

[citeste si]

Niculae Bădălău, senator de Giurgiu, a fost ales președinte executiv PSD. Locul rămăsese liber din 2015 când Liviu Dragnea a părăsit această funcție și a fost ales apoi șef în locul lui Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel