Niculae Bădălău, LISTĂ PSD: Candidați la prezidențiale

Ciolacu, Tudose
Ciolacu, Tudose

Numărul doi în PSD, președintele-executiv Niculae Bădălău a vorbit, duminică, în emisiunea ”Subiectiv” cu Răzvan Dumitrescu, despre candidații social-democrați cu potențial de a candida la alegerile prezidențiale. 

”Am avut o dispută în interiorul partduilui în momentul eu spun că dacă găsim un om care să întrunesc. PSD are o resursă umană fantastică: Liviu Dragnea, la Corina Crețu, domnul Pașcu, doamna Firea, sunt mulți care ar putea să întrunească cerința poporului ca să fie votați și care ar fi mult mai buni decât Klaus Iohannis”, a declarat Niculae Bădălău. 

Întrebat dacă ar putea fi susținut Călin Popescu Tăriceanu la prezidențiale de către coaliția PSD+ALDE, el a declarat: ”Domnul Tăriceanu este respectabil și ar putea fi un președinte bun, dar PSD trebuie să aibă propriul candidat”. 

[citeste si]

Astăzi este ședință-cheie în PSD, în care Niculae Bădălău, o parte din baroni și comunicatorii partidului reprezintă ”a treia cale”. Același mesaj ca președintele-executiv al PSD l-a avut și Gabriela Firea. Primarul Capitalei s-a referit ”la amândoi”, premier și președinte PSD, care au greșit. Situația se anunță tensionată în PSD și se așteaptă să fie luate decizii majore în partid, care să calmeze spiritele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel