Nicușor Dan, motiv surprinzător pentru care a pierdut alegerile

Nicusor Dan
Nicusor Dan

Nicușor Dan a spus, vineri seară, la "Exces de putere" de la Antena 3, de ce a pierdut alegerile locale în fața Gabrielei Firea, candidata PSD-UNPR. 

Întrebat de Oana Zamfir cum crede că a fost posibil să piardă aceste alegeri, Nicușor Dan a răspuns că a fost vorba de "o disproporție de resurse".

"Eu am plecat în această campanie cu o notorietate de 40 la sută. Consultanții spun că dacă nu ai 85 la sută înainte de alegeri, nu ai cum să câștigi. Am avut multe materiale pregătite, însă ni s-au terminat banii chiar când trebuia să realizăm niște campanii pe Internet", a spus Nicușor Dan.

Adrian Ursu a amintit că despre campania USB în București s-a scris mereu că se bucură de finanțare chiar mai importantă decât cea în cazul partidelor mari din România.

"Noi am ieșit primii cu 45 de corturi și numai cu mine, la începutul campaniei. Candidații noștri de sector nu au avut nimic la acel moment. Am avut inteligența să fim mai rapizi și ne-am dus cu 45 de corturi, atât", a spus Nicușor Dan, potrivit antena3.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel