Nicușor Dan, după dezvăluirea lui Cristian Ghinea: O MARE GREȘEALĂ

Nicușor Dan răspunde după ce Cristian Ghinea a dezvăluit că după o ședință de 10 ore, liderul USR a amenințat că demisionează dacă USR se poziționează pentru modificarea Constituției. 

Liderul USR Nicuşor Dan a reacționat și a scris pe Facebook că ”Există acum o puternică presiune internă pentru ca USR să se poziţioneze pe tema redefinirii familiei creştine. Opinia mea fermă este că ar fi o mare eroare. Am cădea cu totii in capcana de a vorbi despre ce ne divizează şi nu despre ce ne uneşte. Ar fi, mi-e teamă, o fractură internă peste care nu vom putea trece, printr-o poziţionare care ar încălca convingerile intime ale unor colegi ai noştri aflaţi în minoritate”. 

”Am fost vehement împotriva poziţionărilor liderilor de opinie ai USR, de ambele părţi, care aduceau USR în dezbaterea progresişti vs conservatori, în loc de dezbaterea despre subiectele reale ale societăţii şi despre competenţele pe care USR le aduce în politică”, spune liderul USR, exprimându-şi speranţa că membrii USR vor avea înţelepciunea de a rămâne uniţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel