EXCLUSIV  Nicușor Dan, DAT AFARĂ! Tudor Ionescu: A vrut să fie sigur că este filmat-VIDEO

Nicușor Dan
Nicușor Dan

Deputatul Nicuşor Dan a fost dat afară, recent, din sala de şedinţe a Consiliului General a Municipiului Bucureşti, fiind acuzat că a întrerupt şedinţa, în momentul în care a vrut să ia cuvântul pe un proiect.

Preşedintele şedinţei CGMB, Orlando Culea, le-a cerut polţiştilor locali să-l dea afară din sala de şedinţe pe deputatul Nicuşor Dan.

"Senatorii şi deputaţii au dreptul să participe la şedinţele de consiliu judeţean sau local să spună ce doresc. Am făcut o cerere acum două zile, am depus-o la registratură şi am vrut să iau cuvântul, aşa cum legea îmi permite. Preşedintele de şedinţă spune că regulamentul CGMB este mai important decât legea, ceea ce este o aberaţie juridică", a declarat Nicuşor Dan.

Cum s-au văzut lucrurile

Tudor-Tim Ionescu, consilier general al Municipiului București, din partea ALDE, a fost în sală în ziua cu scandalul și a povestit ce s-a întâmplat.

"Nicușor Dan cred că a venit să mai recupereze din absențele sale de când era consilier general. Din zece ședințe, a venit doar la patru. Probabil a venit să se mai intereseze puțin de cei care l-au mandatat cu încredere la nivelul Bucureștiului. Ce a făcut Nicușor Dan este un circ ieftin cu care USR ne-a obișnuit, mă refer la lipsă de fond și totul bazându-se pe forme. Când stau și ascult proiectele despre care se discută în Consiliul General, am minimum două camere pe mine, cum sunt și la dumneavoastră în studio, cu precizarea că aici sunt la interviu. Acolo sunt pentru a vota anumite proiecte. Am un coleg de la USR care mă filmează întotdeauna cu o tabletă și mai este un telefon cu o cameră fixată întotdeauna pe prezidiu. Cei de la USR asta fac: un circ ieftin!", a zis Tudor-Tim Ionescu la interviurile DC News.

S-a plasat în fața camerelor

"În momentul în care am ajuns la un punct de pe ordinea de zi unde dânsul și-ar fi dorit să intervină, a luat cuvântul fără să-i fi acordat. A început să vorbească peste toată lumea, țipând din spate. S-a plasat exact în fața camerelor de luat vederi pentru a fi sigur că este filmat. Când președintele de ședință l-a rugat să respecte regulile, el a insistat că vrea să ia cuvântul, moment în care a trebuit să fie restabilită ordinea. Dânsul a fost nevoit să părăsească sala, lucru pe care și-l dorea, lucru care s-a și întâmplat", a mai spus politicianul de la ALDE.

Iată răspunsul:

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel