EXCLUSIV  Nicușor Dan, comparat cu Iohannis. "Criminal. Este inacceptabil'. Imagine cumplită

Nicușor Dan ne îndeamnă să salvăm Bucureștiul de politicieni, în timp ce USB a depus o cerere de înregistrare ca partid.

Profesorul Daniel Barbu, candidatul ALDE la Primăria București, a vorbit la DC News Live despre dublul limbaj al lui Nicușor Dan pe care l-a asemănat cu președintele Klaus Iohannis.

(w670)

"Este o ipocrizie pe care am văzut-o la scară mai mare și la domnul Klaus Iohannis. Aceasta a fost și campania domnului Iohannis. Îndrăznesc să numesc această atmosferă neoleninism: ei și noi, ei fură, noi ne implicăm. Mi se pare absolut criminal din punct de vedere etic și politic să faci ca în anii '20 și '30 ai secolului trecut, adică să împarți societatea în buni și răi. Este absolut inacceptabil.

Profit să fac un apel la dumneavoastră pentru cei care vor să voteze cu Nicușor Dan: să se mai gândească o dată, să nu mai gândească în stereotipuri. Nicușor Dan este la fel de periculos ca Marian Munteanu. Este același tip de populism, puțin mai subtil decât cel al lui Marian Munteanu. Este aceeași tentativă de a sparge societatea, de a spune că în societate sunt categorii, nu persoane. Suntem în plină ideologie neoleninistă cu practici de tip leninist", a zis Daniel Barbu la DC News.

Răspunsul integral îl puteți urmări începând cu minutul 20:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel