Nicușor Dan, către Predoiu: Ați atins penibilul de prea multe ori

După dezbaterea electorală de la Realitatea TV, Nicușor Dan, candidatul pentru Primăria Generală a Capitalei l-a atacat dur pe Cătălin Predoiu spunând că a făcut afirmații false despre TNS.

TNS este casa de sondaje care, în urma unei cercetări sociologice, a dat-o pe Firea pe primul loc (34%), Nicușor Dan pe al doilea loc(16%), Cătălin Predoiu fiind pe locul al treilea (11%) în cursa pentru Primăria Bucureștiului,

"În seara asta, la Realitatea TV, Cătălin Predoiu a încercat, din nou, să dezinformeze. A făcut afirmații false despre TNS, casa de sondaje care a făcut ultima noastră cercetare sociologică. Și pentru că eu țin foarte mult la reputația partenerilor cu care lucrez, vreau să spun că TNS este o companie britanică, parte a grupului WPP, cea mai mare companie de publicitate din lume. WPP este listată la Bursa din Londra și toate informațiile despre companiile din grup sunt publice. Nu, TNS nu este deținută de un fost securist bulgar, așa cum a afirmat aseară Cătălin Predoiu. O sa repet ce am spus la Realitatea - nu casa de sondaje e de vină, candidatul e de vină, domnule Predoiu. Încercați să ieșiți demn din această campanie, în ultimele zile ați atins penibilul de prea multe ori", scrie candidatul USB pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel