Urmărește emisiunea live


Nicușor Dan, atac la Ciorbea după sesizarea privind legea 90/2001

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat, joi, că Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, este de la începutul mandatului "într-o completă obedienţă" faţă de autoritatea publică şi este "total nepotrivit" că se ocupă "numai" de problemele demnitarilor. 

"Ca element general, din păcate, domnul Ciorbea nu deserveşte funcţia pe care a fost numit. Avocatul Poporului se preocupă de oamenii care suferă o nedreptate din partea autorităţilor, pentru a-i apăra pe aceştia împotriva autorităţilor. Ceea ce face domnul Ciorbea de la începutul mandatului este să fie într-o completă obedienţă faţă de autoritatea publică", a afirmat Nicuşor Dan, în legătură cu contestarea la Curtea Constituţională a Legii 90/2001, conform căreia pot fi membri ai Guvernului persoanele care nu au suferit condamnări penale şi nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate. 

Potrivit lui Dan, pe fond, CCR va judeca acest caz, însă este "total nepotrivit" ca Avocatul Poporului să se ocupe "numai" de problemele demnitarilor şi să neglijeze problemele cetăţenilor, notează Agerpres.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel