Nicușor Dan, anunț pentru Predoiu după sondajul său

Candidatul la Primăria Generală, Nicușor Dan, a vorbit la Sinteza Zilei despre alianța cu PNL.

Întrebat dacă ia în considerare unificarea eforturilor pentru o luptă mai puternică împotriva candidatului PSD, Gabriela Firea, Nicușor Dan a explicat că nu poate face o alianță cu PNL, în condițiile în care publicul pe care îl vizează s-a săturat de partidele politice cunoscute.

“Acum aproape 2 săptămâni, domnul Predoiu a lansat această invitație. Ar fi fost o alianță între noi și PNL. Nu ar fi fost o soluție, pentru că există în București o clasă uriașă de oameni care s-a săturat de PSD și de PNL. Mulți dintre acești oameni se îndreaptă spre noi. A face o alianță cu PNL ar fi fost o trădare pentru acest electorat.”

Nicușor Dan a adăugat că această competiție încă nu s-a încheiat, chiar dacă Gabriela Firea este creditată cu cele mai mari șanse.

“Eu cred că lucrurile nu sunt jucate, așa cum nu erau jucate nici când a candidat domnul Ponta. Vrem să facem politică pe termen lung, vrem să facem altfel de politică. Și nu vrem să îi dezamăgim pe acei oameni cu care fiecare dintre noi s-a întâlnit pe stradă. Este un gest asumat. Nu vom merge la braț cu PNL-ul.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel