Nicușor Dan a elucidat misterul! Ce spune despre înscrierea în PNL

Preşedintele Grupului de Iniţiativă al Uniunii Salvaţi Bucureştiul, Nicușor Dan, a vorbit despre posibila intrare a sa în PNL, pentru a fi candidatul susținut de liberali la Primăria Capitalei.

Întrebat dacă ar accepta să intre în PNL, pentru ca formaţiunea liberală să-l susţină în alegerile pentru postul de primar al Capitalei, Nicușor Dan a transmis că această variantă este exclusă. În schimb, preşedintele Grupului de Iniţiativă al Uniunii Salvaţi Bucureştiul a spus că ar accepta o discuţie despre alegeri cu Alina Gorghiu, chiar dacă acest lucru ar fi prematur.

[citeste si]

Iată o parte din declarațiile făcute de Nicușor Dan într-un interviu acordat pentru RFI:

Reporter: Dacă PNL v-ar propune să deveniţi membru al acestui partid pentru a vă sprijini la alegerile pentru postul de primar al Capitalei, aţi accepta?

Nicuşor Dan: Nu, asta este exclus, pentru că am depus actele pentru înfiinţarea unui partid politic, Uniunea Salvaţi Bucureştiul, eu voi fi membru al acestui partid, împreună cu colegii mei.

Rep.: Şi dacă aţi avea o şansă în plus făcând acest pas către PNL?

N.D.: Nu, ăsta este răspunsul meu. Tot ce se va întâmpla până la alegerile din vara anului 2016 va fi cu mine în acest partid, Uniunea Salvaţi Bucureştiul. 

Rep.: Pe 15 septembrie, copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, spunea că vă provoacă la o discuţie şi vă caracteriza ca fiind un om priceput şi o soluţie bună pentru o poziţie în administraţia Capitalei.

N.D.: Doamna Gorghiu este o persoană rezonabilă şi evident că, dacă dânsa o doreşte, vom avea o discuţie. Această discuţie nu a avut loc până în momentul ăsta şi cred că este prematură. Este mult mai important ca oamenii să aibă acces la o dezbatere reală pe problemele Bucureştiului şi care sunt soluţiile, înainte de a vorbi de oameni, discuţii şi alte lucruri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel