Nicușor Constantinescu spune poezii la Victor Ciutacu: Rața-n gură

Nicusor Constantinescu
Nicusor Constantinescu

Nicușor Constantinescu, președintele Consiliului Județean Constanța, a vorbit, marți, în "Ediție de Seară" de la România TV, despre cele șase dosare în care este acuzat de abuz în serviciu. 

Nicușor Constantinescu este acuzat de abuz în serviciu în cele șase dosare. El a precizat, marți, în emisiunea lui Victor Ciutacu că "abuzul în serviciu, dacă nu e dovedit de o luare de mită, de un folos necuvenit unui apropiat de al tău, atunci nu poate fi numit abuz în serviciu". Nicușor Constantinescu a subliniat că "în toate cele șase dosare în care sunt acuzat, dacă nu sunt probate și dovedite nu au nicio valore". 

Președintele CJ Constanța a adăugat: "Să plecăm de la definiția poeziei pe care o învață toți românii cățeluș cu părul creț... păi dacă nu îl prind cu rața în gura însemnă ca nu există o faptă penală". El a amintit că a fost "arestat în februarie anul trecut pentru că aș fi fost incompatibil cu Radu Mazăre cu care am fost acționar acum 12 ani de zile. Această chestiune a fost dezincriminată anul trecut în 2015 de CCR, am fost umilit, târât și am primit control judiciar și CCR a constatat că acele compatibilități care au dus la arestarea mea și a lui Radu Mazăre au fost ilegale". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel